fbpx

Benkó Barbara ABUS-ban – “végre egy sisak ami passzol”

Benkó Barbara ABUS-ban – “végre egy sisak ami passzol”
2021-04-27 Tekerni mentem


Pár éves szünet után régi kedvencünk újra visszatér az egyik nagy Pacific-es márkához, Barbi és csapata sok más nemzetközi versenyző mellett ABUS sisakban indul.
Barbi első élményeit már meg is osztotta velünk…

 

“Idén Abus sisakban versenyzek és az egész Maloja Pushbikers csapat, mind montiban, mind országúton. Szánom bánom, de most először használom a márkát!  Azt kell mondjam, hogy nagyon szeretem! “

Fotó: Piotr Staron

“Én jobban preferálom a letisztult, kevésbé világító színeket, úgyhogy a szürke-fekete sisak számomra álom, minden mez és szemüveg passzol hozzá, de ami fontosabb, hogy szuper könnyű és nagyon kényelmes, nem érzem, hogy rajtam van, nem csúszkál, nem tolja le a szemüvegem, nem idegesít! (a múltban sajnos sokszor szenvedtem ezzel) Jelenleg az Airbreakert használom mindenhol, nekem jól bevált, iszonyú jól szellőzik, könnyen tisztítható!”

Fotó: Piotr Staron


“Ha esetleg időfutamra vagy országútra adnám a fejem, akkor rendelkezésemre áll egy Gamechanger is, ami szintén jól jött a hidegebb hónapokban, nem fáztam benne a téli edzéseken mert jól szigetelt, kicsit zártabb, így nyilván áramvonalasabb is időfutamra… Ha endurohoz lenne kedvünk akkor a Montrailer a legjobb választás, de én már nagyon várom a Moventor Quin-t is, ami most fog kijönni. Van rajta fix hely GoPro-nak, ha valaki sisakos felvételt szeretne a trailekről és olyan a kidolgozása, hogy még jobban véd az esetleges behatásoktól, ami DH-ban könnyebben előfordulhat. Töréstesztet még szerencsére nem végeztem rajta, remélem ez így is fog maradni egész évben!”

“…imádom az Abust tényleg, végre egy sisak ami passzol.”
/Benkó Barbara/

Fotó: Piotr Staron