GYIK

GYIK

HOL TUDOK REGISZTRÁLNI A WEBÁRUHÁZBA?

Regisztrálni bárki számára lehetőség van, így lehetősége van a kiválasztott termékeket kívánságlistára összegyűjteni, mely kinyomtatva vagy e-mailben könnyen eljuttatható az Önhöz legközelebb eső kereskedőnkhöz. Online vásárlásra regisztráció esetén sincs lehetőség.

HOGYAN TUDOK BEJELENTKEZNI?

Amennyiben regisztrált felhasználónk, elfelejtette vagy elhagyta felhasználónevét, jelszavát, vegye igénybe jelszó emlékeztető szolgáltatásunkat. Ha valamilyen egyéb okból nem tud belépni, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

HOL TUDOM MEGVÁSÁROLNI A TERMÉKEKET?

Országos partnerhálózatunk üzleteiben van lehetőség a vásárlásra, ezen üzletek listája weboldalunkon a Kereskedőink fül alatt található meg. Kereskedőink

MI AZ AZ ABC CONCEPT STORE?

Az ABC Concept Stores olyan, a három nagy kerékpáros világmárka, az ABUS, BBB és Continental termékeit forgalmazó, üzleteket tömörítő láncolat, ahol gazdag árukínálattal várják a vásárlókat, igényes, rendezett, átlátható árubemutatással találkozhatnak, az újdonságokat itt elsőként találhatja meg, hozzáértő, szakképzett eladók állnak a segítségükre.

MIT JELENTENEK A SZÁMOK AZ ABUS TERMÉKEK CSOMAGOLÁSÁN?

Az ABUS biztonsági szint rendszere segít eligazodni a megfelelő lakat kiválasztásában a széles ABUS skálán. A lakatok biztonsági szintje 1-15 szintig terjed, értékmérőként szolgálva az egyes lakatok által nyújtott biztonságnak.
Magas lopási kockázat esetén az ajánlott ABUS biztonsági szint: 15…10
Közepes lopási kockázat esetén az ajánlott ABUS biztonsági szint: 9…5
Alacsony lopási kockázat esetén az ajánlott ABUS biztonsági szint: 4…1

Válassza ki melyik ABUS lakat a legideálisabb az Ön igényeihez!

MI AZ A BLACK CHILI?

Ez az egyedülálló, kizárólag Németországban előállított futófelületi keverék forradalmasítja a kerékpárabroncsokat! A konfliktus – a tapadás és a gördülő-ellenállás között – megoldása a Black Chili összetevővel egy eddig, a kerékpárabroncsok területén nem ismert szintre emelkedett. Számtalan tesztgyőzelem is alátámasztja, a laborban és a gyakorlatban már mérhető és érezhető előnyöket. A legújabb polimerek, a nanoterületen optimalizált koromrészecskék és egyéb töltőanyagok garantálják az egyedülálló teljesítményt – az MTB-Downhill köpenyektől az időfutam abroncsokig, valamennyi felhasználási területen pillanatnyilag ez a non plusz ultra! A Black Chili összetétel 26%-kal javítja a gördülő-ellenállást, ugyanakkor 30%-kal jobb tapadást tesz lehetővé, szemben az aktivált szilika-keverékekkel, és mindezt a futóteljesítmény megtartása mellett.

ELVESZTETTEM AZ ABUS LAKATOM KULCSÁT, MIT TEGYEK?

ABUS kódkártyával rendelkező lakatjainknál a kód alapján bármikor lehetőség van új kulcs rendelésére.

A LAKAT GYÁRTÁSI SZÁMA ELEGENDŐ ABUS PÓTKULCS RENDELÉSÉHEZ?

A lakaton lévő szám a lakat gyártási száma. Biztonsági okokból nincs lehetőség ez alapján kulcsot gyártani. Ehhez a kulcs kódjára van szükség, amit vásárlás után érdemes azonnal biztonságos helyre tenni.

A KULCS NEM FORDUL EL RENDESEN, AKADOZIK A CILINDERBEN. MIT KELLENE TENNEM?

A karbantartáshoz lakat spray-t és kenőanyagot szükséges használni. Javasoljuk az ABUS PS88 vagy VD40 spray-ket. Használhatja az általános gyantamentes kenőanyagokat is az ABUS Plus és ABUS X-Plus cilinderekhez.

A SZÁMKÓDOS LAKAT NEM NYÍLIK, KI MERT A KÓD ELÁLLÍTÓDOTT? KINYITHATÓ EZUTÁN A LAKAT?

Az ABUS számkombinációs mechanizmus meglehetősen összetett és biztos rendszer. Ezért a lakat a beállított kód nélkül nem nyitható ki – még az ABUS gyártó által sem.

TÖBBFÉLE LAKATOT SZERETNÉK, AMELYEK EGY KULCCSAL NYITHATÓAK. EZ LEHETSÉGES?

Igen, ez lehetséges a következő típusú ABUS lakatokkal: No. 46, 47, 51, 54, 61, 64, 885, 894, 895, 896, 1000, 1010, 1025, 1050, 1060, 6000.

BBB SZEMÜVEGEM LENCSÉJE MEGSÉRÜLT. VAN LEHETŐSÉG A CSERÉJÉRE?

Szinte valamennyi BBB termék esetében lehetőség van a kisebb-nagyobb alkatrészek külön pótlására is, így a szemüvegeknél a lencse, az orr-rész, a szárvég gumi, akár külön is megvásárolható. Kérjük ezzel kapcsolatosan keresse fel az Önhöz legközelebb eső BBB márkakereskedőt!