fbpx

Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Használati feltételek

Honlapunk használatakor Ön – mint felhasználó – elfogadja az általános üzletfeltételeket. Az üzletfeltételeket a Pacific Cycles Értékesítő Kft. bármikor megváltoztathatja. Természetesen a folyamatban lévő ügyleteket az esetleges változások nem érintik. Az itt leírtak nem ismerete, elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját.
A Pacific Cycles Értékesítő Kft. weboldala, a www.pacificcycles.hu, www.bbb.co.hu, www.pacific.co.hu internetes címeken érhető el. A Társaság felel az internetes oldal működtetéséért, rendszeres karbantartásáért.

Védjegyekhez fűződő jogok

A www.pacificcycles.hu, www.bbb.co.hu, www.pacific.co.hu a Pacific Cycles Értékesítő Kft. javára bejegyzett domainnevek. E jogvédett név- illetve kifejezés bármilyen harmadik személy által történő használata az Üzemeltető jogait sérti, melynek elhárításáért- és kárenyhítéséért kész minden szükséges lépést megtenni.Az oldalainkon elérhető cégek nevei minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik, a saját védjegyük.

Szerzői jogvédelem

Kijelentjük, hogy a www.pacificcycles.hu, www.bbb.co.hu, www.pacific.co.hu oldalakon megjelent információkat a Pacific Cycles Értékesítő Kft. birtokolja. Tilos a társaság előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül a tőlünk – nem csak internetes oldalainkról – származó információk tartalmának részben vagy egészben való tárolása, illetve a weboldalak bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése.
A www.pacificcycles.hu, www.bbb.co.hu, www.pacific.co.hu oldalain megjelent anyagokkal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük!

Hivatkozások a www.pacificcycles.hu, www.bbb.co.hu, www.pacific.co.hu-ra, információ átvétel:

Nem szükséges előzetes írásbeli hozzájárulás abban az esetben, ha a cikkének címét, vagy – a főoldalunkon való megjelenítéskor látható – bevezetőjét (leadjét) veszik át. Ez esetben kitétel, a jól olvasható forrásmegjelölés (Forrás: www.pacificcycles.hu, www.bbb.co.hu, www.pacific.co.hu) és link elhelyezése, mely a http://www.pacificcycles.hu,http:/www.bbb.co.hu, http:// www.pacific.co.hu domainnévre mutat.
Az átvevő internetes oldal nem keltheti azt a benyomást, hogy a Pacific Cycles Értékesítő Kft. javasolja az általuk forgalmazott vagy kínált termék, szolgáltatás megvásárlását!
A Pacific Cycles Értékesítő Kft. hozzájárul weboldalainak böngészéséhez, kivonatok – kizárólag saját felhasználási célból történő – átvételéhez. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz a Pacific Cycles Értékesítő Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges!
A fentiektől eltérni csak a Pacific Cycles Értékesítő Kft.-vel kötött előzetes írásbeli szerződés alapján és kizárólag a szerződött fél jogosult. Amennyiben ezen feltételeket megsértik, a www.pacificcycles.hu, www.bbb.co.hu, www.pacific.co.hu üzemeltetője a jogsértéssel való felhagyást és kárának megtérítését követelheti.

Olvasói beleegyezés

Abban az esetben, ha Ön meglátogatja oldalainkat, úgy tekintjük, hogy a leírtakat tudomásul vette. Nem teszünk különbséget regisztrált és nem regisztrált felhasználóink között.

Adatvédelem és személyiségi jogok

A Pacific Cycles Értékesítő Kft. tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat.
A www.pacificcycles.hu, www.bbb.co.hu, www.pacific.co.hu megtekintéséhez általában nem szükséges személyes adatok megadása, egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban szükségesek lehetnek olyan információk is, amelyek személyiségi jogokat érintenek. Célja leggyakrabban a felhasználók egyértelmű azonosítását szolgálja.
A személyes információk megadásakor a Felhasználók beleegyeznek abba, hogy adataikat a kért szolgáltatás teljesítése érdekében azonosításukra felhasználjuk. A Pacific Cycles Értékesítő Kft. a birtokába került személyes adatokat csak és kizárólag a látogató által azok megadásakor ismert célra használja, más, harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább, és nem teszi hozzáférhetővé, azokat elkülönítve és titkosítva tárolja.
A Pacific Cycles Értékesítő Kft. kijelenti, hogy semmilyen módon nem él vissza a birtokába került adatokkal, azokat nem használja fel kéretlenül még ajánlattételi célokból sem.
A Felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatokat kizárólag akkor gyűjtünk, ha az adott szolgáltatás jellege ezt nélkülözhetetlenné teszi (pl.: hírlevelek, nyereményjátékok …stb.). Honlapjainkon a személyi adatoktól eltérő, a bejelentkezéshez használt adatokat is gyűjtünk, melyek a felhasználók számítástechnikai eszközeire vonatkoznak (a bejelentkezők IP címe, böngészőjének típusa, egyes cookie információk, tartózkodási ország, internet szolgáltató, milyen webhelyről érkezik, és melyik webhely irányába hagyja el honlapunkat …stb.).
A fenti adatokat kizárólag statisztikai célra használjuk fel, a személyesnek tekinthető (de nem személyi) adatokat tároljuk. További felhasználásuk csak abban az esetben lehetséges, ha az illetékes hatóságok erre külön utasítást adnak. Amennyiben egy felhasználó az ebben a dokumentumban leírtakkal össze nem egyeztethetően viselkedik, illetve törvénytelen magatartást tanúsít, akkor a törvényes eljárás megindításához mi magunk kezdeményezzük azonosítását.

Regisztráció

A www.pacificcycles.hu, www.bbb.co.hu, www.pacific.co.hu oldalán megtalálható szolgáltatások egy része csak regisztrált látogatók számára érhető el. A regisztráció díjmentes.
A regisztrált felhasználó tudomásul veszi, hogy a jelen dokumentumban szereplő bármilyen szabály megszegése esetén a weboldal tulajdonosa a regisztrált olvasó hozzáférési jogát korlátozhatja illetve megszüntetheti.
A weboldalon történő regisztrációval a Felhasználó hozzájárulását adja ahhoz, hogy a weboldal működtetője a weboldallal kapcsolatos hírleveleket, ajánlatokat, értesítéseket küldjön számára a regisztrációkor megadott e-mail címére.

A Pacific Cycles Értékesítő Kft. felelősségének kizárása

A www.pacificcycles.hu, www.bbb.co.hu, www.pacific.co.hu honlapokon megtalálható információk felhasználásának eredményeiért semmiféle felelősséget nem vállalunk. A Pacific Cycles Értékesítő Kft. nem felel a hozzáférhető tartalom (beleértve a működése során használt szoftvert is) pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért, mert a www.pacificcycles.hu, www.bbb.co.hu, www.pacific.co.hu tartalma kizárólag tájékoztató jellegű!
Oldalaink harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaznak. Amennyiben az Üzemeltető tudomására jut, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sértik, a linket haladéktalanul eltávolítja a www.pacificcycles.hu, www.bbb.co.hu, www.pacific.co.hu oldalakról. Az általa használt linkek illetve az azokon keresztül lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hirdetések közzétételekor teljes mértékben figyelembe vesszük a gazdasági reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. törvény rendelkezéseit, és az önszabályozó reklámpiacon kialakult gyakorlatot.

Köszönettel vesszük, ha olvasóink észrevételeikkel vagy javaslataikkal hozzájárulnak oldalunk minőségének, információs tartalmának emeléséhez, tartalmi, szakmai, vagy tudományos helyességével kapcsolatban!
Kérjük, abban az esetben, ha bármilyen észrevétele van, küldje el az info@pacificcycles.hu e-mail címre!

Az internetes weboldal üzemeltetője:

Pacific Cycles Értékesítő Kft.
Székhely: 2314 Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 106.
Telefon: 06-24-511-270, 06-24-476-366
Fax: 06-24-475-366