fbpx

Hogyan válasszak fékbetétet?

Hogyan válasszak fékbetétet?
2019-04-01 Tekerni mentem

4féle fékbetét közül választhatsz, szinte minden tárcsaféktípushoz, attól függően, hogy mire szeretnéd használni! Segítünk a választásban:

Trekking, világoskék:

Fékbetét kezdő felhasználóknak, alap MTB és trekking kerékpárokhoz. Organikus összetétel, tartós és gazdaságos kivitel jellemzi ezeket a hangtalan fékbetéteket.

 

E-bike, zöld:

Ezek a fékbetétek azért készültek, hogy kielégítsék az E-bike-os igényeket. Organikus összetétele speciálisan E-bike és Speed Pedelec kerékpárokhoz lett tervezve. Fő szempont volt a tervezésnél a tartósság és a súlyosabb kerékpárok megállítása.

Nagy teljesítményű, sötétkék:

Organikus összetételű felső kategóriás fékbetét. Ezek a fékbetétek a legjobban száraz körülmények között teljesítenek, ilyenkor nyújtják a legnagyobb fékerőt, ezért tökéletes választás XC versenyzésre. Kialakításának köszönhetően könnyen és gyorsan cs   erélhető.

Szinterezett, réz:

A réz hátlappal ellátott szinterezett fékbetét. Hosszú fékezéseknél is kiváló kezelhetőséget tesz lehetővé, nedves és száraz körülmények között is. Ezért kifejezetten alkalmas nagy sebességhez és DH felhasználáshoz.

A termékeket besorolva itt találhatjátok: tekernimentem.hu/…/discbrakepad_2018_final-eng.pdf