Egyedi kulacsok

Egyedi kulacsok
2023-07-18 Varga Ádám

2023 katalogus

A már több, mint 40 éves Polisport cégcsoport égisze alatt működő Polipromotion cégen keresztül már Magyarországon is ki tudjuk szolgálni szinte minden vágyát, ha egyedi kulacsokról van szó. A műanyaggyártásban világszínvonalat képviselő portugál cég számára nagyon fontos, hogy különleges igényeket tudjon kiszolgálni magas minőségben.

A kulacsok területén pedig , nem csak kerékpárosoknak, hanem bármilyen csapatnak, futónak, konditermeknek, vagy akár szülinapi bulikra, céges karácsonyi ajándékokra létezik megoldásuk.
A kiválóan kitalált webes rendelő felület a polipromotion.com/hu oldalon érhető el (egyelőre angolul) hamarosan magyar nyelven is, ahol az érdeklődő 2 fajta megoldásból választhat:

 

  1. Express (bal oldali): akár 1 db kulacstól – gyors szállítás, akár 3 napon belül – szűkített paletta – egyedi tervezőprogram – nincs minimum rendelési mennyiség – ha ezt választja fizethet és rendelhet is egyből
  2. Business (jobb oldali): cégek, csapatok számára – 2-3 héten belüli átfutás – szuper ár, teljes választék – egyedi tervezőprogram  – 100 db minimum rendelés – ha ezt választja akkor árajánlatot később kap

Ezt követően, a tervező programba jut, ahol kiválaszthatja a kulacs típusát (felnőtt, gyerek, thermo, jogging stb.), majd 100%-ban testre is szabhatja (kulacs színe, kupakja, stb.), egyedi hátteret és feliratot adhat neki, majd a nyomtatás típusáról is dönthet, melyek közül a digitális nyomtatás 100%-ban egyedi mintát tesz lehetővé, míg a szita nyomtatás választásával nagy mennyiséget is kedvező áron nyomtathat.

Akármelyik lehetőséget is választja, a LEGFONTOSABB, hogy a végén használja mindenképp a „PACIF20” kupon kódot, hiszen így most jelentős, akár 20%-ot is meghaladó kedvezményt tudunk biztosítani rendeléséből!