Eleged van már a defektekből?

Eleged van már a defektekből?
2014-05-06 Tekerni mentem

promocio majus web


Van valamink a defekt ellen: A Plus-család gumiabroncsai hatékonyan védenek a defektek ellen. A magas elaszticitású defekt elleni védőréteg csaknem átszúrhatatlan speciális kaucsukból készül, ami a köveknek, tüskéknek, szilánkoknak esélyt sem ad. A különböző profilok és méretek szinte valamennyi felhasználási területre alkalmassá teszik és így biztos a célba jutás! Tipp: Kombinálja a Plus-család gumiabroncsait Hermetic Plus tömlőkkel. A tömlő vastag oldalfalának köszönhetően tovább megtartja a levegőt és érzéketlenebb a szúrásokkal szemben.

plus techdrawA futófelület és az alapváz között egy nagyon rugalmas, speciális kaucsukból készült defekt elleni védőrétek kerül bevetésre. Ez a védőréteg szinte áthatolhatatlan, semmilyen idegen tárgynak nincs esélye. Még egy rajzszög sem képes ezen a rétegen átjutni. Az alapvázat megbízhatóan védi a sérülésektől. A Plus réteggel ellátott gumiabroncsok mostanra már szinte valamennyi felhasználási területen megtalálhatóak: mindegy, hogy versenykerékpárról, cyclocross-ról, vagy városi / trekking kerékpárról van szó, a Plus réteg maximális biztonságot garantál anélkül, hogy a gumiabroncs egyéb menettulajdonságait negatívan befolyásolná. A rétegek úgy lettek összeállítva, hogy az abroncsnál a kanyarokban sincs semmi változás. A Plus réteg a defekt elleni védelem maga.

Figyelmeztetés: hetente ellenőrizze az ajánlott levegőnyomást egy nyomásmérő segítségével. A Plus gumiabroncsokat elég keményre építették, így az abroncs nyomását nehezebb megállapítani tapintással. Azoknál a gumiabroncsoknál, amelyeknél alacsony a keréknyomás, magasabb a gördülő ellenállás és gyorsabban is kopnak.

Az ABC Concept Stores partnerüzletekben most Hermetic Plus tömlő az ajándék a defektvédelem maximalizálása érdekében. A tömlő vastag oldalfalának köszönhetően tovább megtartja a levegőt és érzéketlenebb a szúrásokkal szemben.

Válasszon az alábbi modellek közül:

Touring Plus

Country Plus

07010702 touring plus 07010703 country plus