fbpx

Három lakat – egy kulcs. Az ABUS YourPlus ™-mel mindez lehetséges!

Három lakat – egy kulcs. Az ABUS YourPlus ™-mel mindez lehetséges!
2019-07-04 Tekerni mentem

KÉNYELMES BIZTONSÁGI RENDSZER

Az ABUS YourPlus ™ rendszer a legkényelmesebb egykulcsos megoldás a kerékpárosok számára. A rendszernek köszönhetően, amit kizárólag a kiváló minőségű Plus cilindereihez kínál az ABUS különböző lakatok egy vagy akár több kerékpáron is egy kulccsal használhatóak. Megmutatjuk a YourPlus ™ használatának előnyeit.

 

MI A TITOK?
A kódkártya, amivel valamennyi YourPlus ™ zárat szállítja az ABUS, tárolja a kulcs kódját, amellyel akár évekkel az eredeti vásárlás után is rendelhető pótkulcs vagy ugyanezzel a kulccsal záródó egyéb lakat – tetszőleges mennyiségben!

 

ÚJ LAKAT ÉS RÉGI KULCS!

Egy új lakat, ami egy már létező kulccsal működtethető – lehetséges ez? Nem probléma! Az ABUS új lakatot készít a már meglévő kulcshoz. Így létrehozva egy komplett, egykulcsos rendszert.

 

E-BIKE-OKHOZ IS

Van elektromos kerékpárod? Akkor tudod, mi szükséges drága kerékpárod biztosításához: egy kulcs az akkumulátorhoz, egy másik a patkózárhoz és egy harmadik a kerékpár lezárásához. De ennek most vége! Az ABUS YourPlus ™ -nak köszönhetően valamennyi zár egy kulcs segítségével működtethető.
BIZTONSÁGOS ÉS EGYSZERŰ

Az ABUS Plus cilinder – Made in Germany, német gyártású. A már bizonyított zárszerkezet maximális biztonságot nyújt és egy további extra védelmet a manipulációk ellen.

 

EGY LAKAT, AMI OLYAN, AMILYENNEK SZERETNÉD!
Az ABUS termékei a különböző típusú lakatkategóriákban biztosítják a megfelelő biztonságot: legyen az U-lakat, hajtogatható lakat, patkózár vagy láncos lakat. Így akár különböző kategóriák kombinációi is rendelhetőek.

 

Ideális megoldás elektromos kerékpárok tulajdonosainak vagy több kerékpárral rendelkező családoknak!